Woensdag
FunAndMoveSportShapePowerBalance30min
Tijdstip Les Prof Level Zaal Categorie
10:00 tot 10:30 Cardio-Training Fitness Stadium1 Studio elle Shape30min
10:00 tot 11:00 Pilates Aline / Studio e ShapeBalance
11:00 tot 12:00 Tailles-Abdo-Fessier Nancy. / Studio e Shape
12:00 tot 12:30 Circuit-Training Fitness Stadium1 Fitness 30' FunAndMoveShape30min
12:00 tot 13:00 Yoga Carla. Studio e ShapeBalance
12:30 tot 13:00 Abdo-Bottom Fitness Stadium1 Fitness 30' Shape30min
13:00 tot 13:30 Stretching-30' Fitness Stadium1 Studio elle Balance30min
17:00 tot 17:30 Functional-Training Fitness Stadium1 / Studio elle Shape30min
17:30 tot 18:15 Aqua-Step-Mix Christine Aqua-fit FunAndMoveShape
18:00 tot 18:30 Abdo-Bottom Fitness Stadium1 Fitness 30' Shape30min
18:00 tot 19:00 Cross-Training-For-All. Thomas. / Studio f SportPower
18:00 tot 19:00 Step-&-Dance NJ Studio c FunAndMoveShape
18:00 tot 19:00 Tailles-Abdo-Fessier Soraya / Studio a Shape
18:00 tot 19:00 U-Bound Nathalie V / Studio e FunAndMoveShape
18:00 tot 19:00 X-trem-&-Fun-Cycling Fabienne Cycling SportShape
18:30 tot 19:15 Aqua-Cardio-Mix Carol. / Aqua-fit FunAndMoveShape
18:30 tot 19:00 Kettle-Bell Fitness Stadium1 Fitness 30' ShapePower30min
19:00 tot 20:00 Afro Dance. Komi Hola / Studio e FunAndMoveShape
19:00 tot 20:00 Cross-Training Thomas. / Studio f SportPower
19:00 tot 20:00 Cycling-For-All Soraya Cycling SportShape
19:00 tot 19:30 Init.-Cross-Training Fitness Stadium1 Studio f1 ShapePower30min
19:00 tot 20:00 LesMills-Bodypump Tania. / Studio c Shape
19:15 tot 20:00 Aqua-Sculpt Carol. / Aqua-fit FunAndMoveShape
20:00 tot 21:00 Technical Kick Boxing Patrick B. / Studio f
21:00 tot 22:00 Practical Kick Boxing Patrick B. / Studio f