Maandag
FunAndMoveSportShapePowerBalance30min
Tijdstip Les Prof Level Zaal Categorie
07:30 tot 08:00 Abdo Fitness Kinetix Hall 2 Shape30min
08:00 tot 08:30 Stretching-30' Fitness Kinetix Hall 1 Balance30min
10:00 tot 11:00 CrossTraining Fitness Kinetix / Crosstraining SportPower
12:00 tot 13:00 Aqua-Sculpt Maud L. Pool FunAndMoveShape
12:00 tot 13:00 Total-Body-Circuit Fitness Kinetix Hall 1 ShapePower
12:30 tot 13:30 Pilates Celine Z. Hall 2 PowerBalance
13:00 tot 13:30 Stretching-30' Fitness Kinetix Hall 1 Balance30min
15:30 tot 16:00 Abdo Fitness Kinetix Hall 2 Shape30min
16:00 tot 16:30 Functional Training Fitness Kinetix Fitness1 PowerBalance30min
16:30 tot 17:00 Suspension Training Fitness Kinetix Fitness1 Power30min
17:00 tot 18:00 Hatha-Yoga Sophie P. Hall 2 ShapeBalance
17:00 tot 18:00 Total-Body-Circuit Fitness Kinetix Hall 1 ShapePower
18:00 tot 19:00 CrossTraining Fitness Kinetix / Crosstraining SportPower
18:00 tot 19:00 Hatha-Yoga Sophie P. Hall 2 ShapeBalance
18:00 tot 19:00 Taille-Abdo-Fessier Michael G. / Hall 4 FunAndMoveShape
18:30 tot 19:30 Cycling Benjamin G. / Hall 3 SportShape
19:00 tot 20:00 AeroSculpt Jimmy A. / Hall 4 ShapePower
19:00 tot 20:00 CardioBoxing Patrick / Crosstraining FunAndMoveShape
19:00 tot 20:00 CrossTraining Fitness Kinetix / Crosstraining SportPower
19:00 tot 20:00 Tai-Chi Olivier T. / Hall 2 ShapeBalance
19:30 tot 20:30 Cycling Benjamin G. Hall 3 SportShape
20:00 tot 21:00 Jiu-Jitsu-Bresilien Juan G. / Crosstraining FunAndMoveSport
20:00 tot 21:00 Kung-Fu Olivier T. / Hall 2 FunAndMoveSport
20:00 tot 21:00 Stretching Jimmy A. Hall 4 Balance
21:00 tot 22:00 Jiu-Jitsu-Bresilien Juan G. / Crosstraining FunAndMoveSport